Hva er materialer for toalettseter

- 2021-10-14-

For forbrukere, ved kjøp av toalett, i tillegg til å vurdere toalettets merke, børmaterialeet også vurderes.

Og når man bedømmer kvaliteten på et toalett, kan det også bedømmes ut framaterialeet til toalettsetet. Hvis det for eksempel er laget av plast, vil prisen på toalettet ikke være for høy.
1.Toalettsetemateriale
1. Urea-formaldehyd dekkplate:
Når det gjelder produksjon, er urea-formaldehyd dekkplaten laget ved å male råvarer til pulver og deretter gjennomgå høytrykksproduksjon.
Toaletttrekket av dettematerialeet er relativt sterkt med tanke på slitestyrke og riper, og det er også enkelt å rengjøre under bruk. Vanligvis brukes toalettdekselet av dettematerialeet på eksklusive toaletter, og utseendet er relativt glatt og porselen.

2. PVC-plate:
Det mest brukte dekselmaterialet er PVC-plate, som er det vi vanligvis kaller PP-plater.
PVC-plate er en slags vakuumblisterfilm. Selv om det tilhører plastmateriale, er PVC-plate forbedret på basis av plast.
For tiden er dettematerialeet mye brukt i emballasjeindustrien. Hardheten til PVC-toalettsetet er høyere enn for generelt plastmateriale, og dets praktiske er også høyere.


3. Plast (ABs):

I utgangspunktet er prisen på toalettseter i plast relativt lav prismessig. I utgangspunktet er toaletter som koster mellom 300 og 800 yuan laget av plast.
Toalettdekselet av dettematerialeet er relativt lavt i pris, og tilsvarende er det litt dårligere enn andrematerialeer når det gjelder produktkvalitet.

4. Treverk:
Tretoalettseterer ikke vanlig, for hvis det ikke er et tretoalett, velges sjelden tretoalettseter for å matche.
For å spille en vanntett rolle har også toalettsetet i tre gjennomgått en spesiell behandling. Prismessig er prisen på toalettseter i tre også høyere på grunn av de høyere produksjonskostnadene.

5. Akryl:
Akrylplate er translitterert, ogmaterialeet er plexiglass som er spesialbehandlet. Denne typen glass har høyere hardhet og høyere pris.

Toaletttrekket av denne typenmaterialee har relativt høy estetikk, og brukes vanligvis på toaletter rettet mot high-end markedet. I tillegg er den også relativt høy i glans og farge.